Xocolata i ciència

16
març

Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Aquest interès gairebé unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix la xocolata en un instrument ideal per parlar de ciència. Es proposa partir dels tastos de cacau i xocolata per conèixer bé el producte i després proposar experimentació i elaboracions amb xocolata entre les que els assistents podran fer una esferificació i sobretot provar-la.

Què és la xocolata? Amb tast.

Densitat i xocolata. Homenatge a Claudi Mans.

Elaboracions amb xocolata

Esferificació de xocolata.

Figura de xocolata. La mona

A càrrec de:

Ponent: Pere Castells, químic i col·laborador d’El Bulli Taller

Pastisser i xocolater: Olivier Fernández, director de l’Escola pastisseria del Gremi de Barcelona

DATA: 16-03-2018
HORA: 19h
PREU: 4€ (50 % de dte. clients CaixaBank)
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: CosmoCaixa Barcelona - CosmoCaixa Barcelona
LOCALITAT: CosmoCaixa Barcelona
CONTACTE: A través del web
Avís legal / condicions d'ús