Què és surt de recerca?

Surtderecercapercatalunya.cat té l’objectiu de donar a conèixer a tots els públics les activitats de divulgació científica que realitzen els centres de recerca i les universitats de Catalunya, així com també els museus, parcs naturals, fundacions, institucions diverses, etc.  A més del portal divulgatiu surtderecercapercatalunya.cat, també es poden consultar les diverses activitats a través del compte Twitter @surtderecerca així com a la pàgina de Facebook Surt de Recerca.

LOGO-src

El nostre objectiu

Surtderecercapercatalunya.cat respon a la convicció del Govern que la recerca és un element primordial per al progrés i el benestar del país i el principal pilar d’una economia basada en el coneixement. Així el portal surtderecercapercatalunya.cat té un doble objectiu: d’una banda, apropar i fer accessible la ciència a tothom, especialment al públic familiar; i, de l’altra, despertar futures vocacions científiques entre el públic més jove. La Secretaria d’Universitats i Recerca vol promoure el coneixement de la ciència com una activitat de lleure amb l’objectiu de posar en valor la recerca que es fa al nostre país.

Aquesta iniciativa s’emmarca en els actes de la commemoració dels tres-cents anys dels fets de 1714 endegada per la Generalitat de Catalunya sota el lema “Érem. Som. Serem”: tricentenari.cat.