Per què el tomàquet és vermell, la pastanaga és taronja i el kiwi és verd? Els colors dels aliments són, en realitat, indicadors dels nutrients que contenen i que són imprescindibles per a una alimentació saludable. En aquest taller, l’entorn culinari i, en concret, el color dels aliments, portaran les famílies a observar, comparar, classificar, interpretar i experimentar.
Al fil de l’expressió “mengem amb els ulls”, descobriran la importància dels pigments i, per tant, del color dels aliments, per obtenir una dieta més adequada i equilibrada. En acabar, després de descobrir la importància de menjar en colors, confeccionaran un plat acolorit i equilibrat.
Activitat recomanada a partir de 6 anys.
Data
14/04/2025
15/04/2025
16/04/2025
26/04/2025
02/07/2025
Horari final
12:00h - 13:00h
12:00h - 13:00h
12:00h - 13:00h
17:00h - 18:00h
18:30h - 19:30h
Preu
4 €
Reserva
SI
Tipus de públic
Familiar
Edat:
de 6 a 9 anys / de 9 a 12 anys
Lloc on es realitzarà
Localitat
Lleida - 25002 - Segrià
Contacte
973270788